Jurnal de nuntă pe timp de pandemie: oameni cu bun gust și un gust extraordinar de bun

Acum aproape două săptămâni vă scriam primul articol din seria <Jurnal de nuntă pe timp de pandemie> și vă promiteam că în curând voi scrie alte trei articole despre oamenii minunați pe care i-am întâlnit în organizarea cununiei noastre civile, oameni afectați de această pandemie și care trebuie lăudați, recomandați, dar mai ales susținuți în această perioadă dificilă.

Articolul de astăzi este despre un loc în care oameni cu bun gust au investit resurse financiare, materiale, pasiune și timp, reușind să creeze un local de evenimente elegant, potrivit celor mai frumoase povești de iubire și începuturi… Kupolla Events. V-am povestit în articolul anterior cum am ajuns noi să îi cunoaștem, iar după organizarea evenimentului am ajuns să recunoaștem că ne-au impresionat și să le spunem că de abia așteptăm ca și nunta să aibă loc tot alături de ei, sperăm noi cât mai curând posibil, cu mai mulți oameni care să se bucure de calitatea și frumusețea pe care acest loc le pune la dispoziția noastră.

Domnul Onuț, omul din spatele poveștii, a fost alături de noi încă de la început, de când am luat decizia de a organiza un eveniment în aer liber și, alături de echipa dumnealui, chiar l-au organizat la superlativ, atât decorurile, cât mai ales mâncarea, fiind super apreciate de noi, dar și de fiecare invitat pe care l-am avut. Cu toate că evenimentul nostru a fost unul destul de restrâns ca număr de persoane, tinzând poate spre <mai mare daraua, decât ocaua>, preocuparea lor a fost aceeași.

Un decor acompaniat de muzica ambientală pe care tot ei ne-au oferit-o, aranjamentele florale pentru mese și pentru locul în care a fost oficiată cununia civilă, toate acele mâncăruri pe care papilele noastre gustative încă le păstrează la categoria cele mai frumoase amintiri, au fost parte din povestea noastră magică în vremuri mai puțin fericite. Ați tinde să spuneți că <Da, dar oricum e în interesul lor>. Da, normal că e și în interesul lor, locurile noastre de muncă, afacerile noastre sunt în interesul nostru. Important e ceea ce faci și nu ceea ce spui, să oferi, nu doar să aștepți să cadă din cer, să lucrezi intens, să faci sacrificii, să găsești soluții și să nu te plângi, mai ales în aceste zile. Ei asta au făcut, au lucrat, au găsit soluții, au improvizat un loc minunat pentru evenimente în exterior, s-au adaptat după dorințele clientului și au hotărât să ofere calitate, obținând astfel mai mult decât clienți, ci oameni care să le fie alături, să îi susțină și să îi recomande. Exact așa cum am devenit și noi. Din nefericire, în ultimii ani în România primează doar interesul propriu, fără a mai fi atent la ceea ce oferi, se pune accent pe cantitate, iar calitatea se pierde mult prea ușor . Pentru asta le mulțumim încă o dată oamenilor de la Kupolla EVents și vă promitem că noi vă vom rămâne alături.

Având în vedere ultimele decizii legate de restricții, echipa lor s-a adaptat și au dat naștere unui nou proiect: Ma’Ma. Pentru că era și cazul ca mâncarea lor absolut delicioasă să ajungă la oameni și cu alte ocazii decât evenimentele, ideea lor mi se pare genială. <Ma’Ma mâncare pentru acasă> livrează fericire la casoletă constănțenilor și știm cu toții că dragostea trece prin stomac. Meniul pe care îl găsiți pe pagina lor de Facebook îmi face cu ochiul în fiecare zi. De abia aștept să ajung înapoi acasă pentru a mă bucura de preparatele lor, atât ciorbe, feluri principale, cât și deserturile lor grozave. Livrează în casolete mari, ori monoporție, asigurând mâncarea pentru famila ta, biroul tău, ori chiar doar pentru tine. Trebuie doar să anunți ce ai vrea să comanzi cu o zi înainte, pentru ca ei să gătească în ziua următoare exact ce îți dorești, astfel încât să te asigure că e proaspăt și gustos. V-am mai spus că se pune accentul pe calitate, nu?

Nu, nu m-au plătit să le fac reclamă. Chiar merită fiecare cuvânt pe care l-am scris, iar după ce veți colabora cu ei, Ma’Ma ori Kupolla Events, veți înlege că aș fi putut scrie mult mai mult și mult mai frumos decât am făcut-o.

În afară de concursul de advertoriale SuperBlog, eu nu fac recomandări pro, ori contra fără să fi avut acea experiență înainte. Pentru că noi aici suntem o familie. O familie de zâmbitori, sinceri, care să ne susținem reciproc și să ne facem zilele mai frumoase. Zâmbete!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Lansează un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: