O super toamnă cu SuperBlog

          A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi fost, mulţi bloggeri ar fi dormit liniştiţi, ar fi numărat zâmbitori zilele care au mai rămas până la primii fulgi de nea, ar fi fost prea mult lapte şi prea multă miere în ceaiul potrivit după-amiezelor de toamnă. Dar ei nici nu mai dorm, ci aleargă în jurul tastaturii pentru a prinde inspiraţia care apare imediat ce ai citit prima propozişie din enunţul probei şi dispare instantaneu la prima tastă atinsă pentru a scrie articolul. Singura numărătoare pe care o mai ştiu e cea inversă, a zilelor, a minutelor şi secundelor până la deadline.

      superblog  Acum doi ani, într-o zi de vară alegeam un drum, pe cât de greu, pe atât de frumos, un drum plin de provocări, zâmbete, nervi întinşi la maxim, dar pe care am descoperit una dintre cele mai frumoase familii adoptive, familia SuperBlog. Acolo, aşteaptă cuminţi doi părinţi tineri şi energici, gata să te ajute la orice pas împiedicat. Uneori chiar mă întreb cum reuşesc să râmână atât de tineri şi de energici, dar nu mă dau bătută până nu le aflu secretul.

        Aşa cum ştiţi, pentru că am fost superfericită şi mândră şi v-am tot povestit despre ce a însemnat câştigarea ediţiei de primăvară din 2018 a competiţiei, acum mai am dreptul să particip doar la cinci probe la alegere. Acum ceva timp aş fi scris asta cu o faţă deloc potrivită numelui blogului meu. În schimb azi scriu zâmbind, pentru că am şansa de a fi în continuare alături de ei, concurent, de a aştepta notele cu sufletul la gură, poate un premiu o să vină cadou de Moş Crăciun.

          Ediţia SuperBlog 2019 a început la 01 octombrie, dar timp să vă mai înscrieţi încă mai este şi pentru voi, iubitorii de blogging, care vă încadraţi cerinţelor pe care le găsiţi pe site. Premiile sunt mai mult decât motivaţionale. Premiile sunt o recompensă a cursei cu tine însuţi/însăţi, şi cu alţi bloggeri care scriu mult mai bine şi mai frumos decât o bună parte din autorii pe care i-am citit.

          Vă invit să ne întrecem în articole creative. Vă invit să avem o super toamnă cu SuperBlog şi să ne vedem la o super gală unde să petrecem ca în poveşti….

                         ca în poveştile acestor oameni talentaţi

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: