Elixirul tinereții și FARMECUL lui

       Azi. Oricare azi, chiar dacă e dimineață, prânz, ori soarele se pregătește să apună, fie că e a 25-a primăvară care îți intră în suflet, razele de soare s-au jucat pe pielea ta de-a lungul a 30 de veri, te bucuri de fructe proaspete și must în fiecare toamnă de vreo 35 de ani, fie că iubești a 50-a primă zăpadă, AZI e cel mai important.

      AZI e timpul să ai grijă de tine, azi e timpul să fii tânără, fără să te mai gândești la data nașterii. Să te uiți în suflet, apoi să privești în oglindă și femeia pe care o vezi acolo să îți ofere un zâmbet tineresc și plin de viață.    vladesign-net

       Am văzut femei tinere care păreau că s-au grăbit să îmbătrânească și femei în vârstă mult mai tinere decât mine. Am văzut femei alergând dintr-un cabinet medical în altul căutând și mai multă tinerețe, încercând să obțină perfecțiunea și femei pe lângă care nu aveai cum să treci fără să le admiri frumusețea naturală. Am văzut chipuri pe care stresul a lăsat urme de parcă și-a construit acolo o casă de ceva ani. Pe alte chipuri am descoperit o lumină care părea că nu a cunoscut niciodată umbra stresului cotidian. Am întâlnit femei ale căror operații estetice erau vizibile și femei care demonstrau că imperfecțiunea e doar o cale spre perfecțiune.

          O să vă spun un secret…am descoperit că elixirul tinereții are doar patru ingrediente aflate la îndemâna oricui.

ELIXIRUL TINERETII

        Am înțeles că trebuie să am grijă ca sufletul meu să fie mereu tânăr. Așa mi-am căutat lucrurile, locurile și oamenii pe care îi iubesc, apoi m-am înconjurat cu ei. Am ascultat povești, am oferit din suflet zâmbete și am lăsat alte zâmbete să îmi intre în suflet. Am râs cu poftă, m-am bucurat mereu ca un copil de surprizele celor dragi, m-am străduit să îi fac să simtă cât de mult îi iubesc. Am simțit parfumul florilor preferate, am citit cărțile preferate, am jucat cu prietenii jocurile copilăriei, m-am căutat și descoperit altfel, în fiecare zi. Am schimbat momentele grele în lecții și am realizat că atunci când înțelegi lecția învățată, sufletul rămâne tânăr.

       Apoi am învățat că al doilea ingredient e o minte tânără. Am învățat despre viață, despre lume și ce e dincolo de ea, am descoperit culturi diferite, tradiții, am purtat discuții despre haos și ordine, despre împlinire și depășirea eșecului, am construit visuri, am căutat căi să le împlinesc, am adormit lăsând să alerge prin mintea mea gânduri despre fericire, am alungat gândurile negative și am făcut ordine în mintea mea ca timpul să nu își pună amprenta asupra ei.

        Ca să am grijă de sufletul și mintea mea am hotărât că trebuie să îmi păstrez și corpul tânăr. Am alergat pe plajă, prin parc, după soare și vată pe băț, după visuri. Am intrat în mare la primele ore ale dimineții și am înotat până când îmi simțeam mâinile și picioarele obosite, dar gândurile și sufletul îmi erau fericite. Am fugit prin zăpadă, am învățat să mă dau cu placa, am încercat schiurile și sania. Am jucat volei, am râs cu poftă când l-am bătut pe el la tenis de masă, am jucat tenis de câmp imaginându-mi că sunt una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii. Așa am reușit să ofer sufletului și gândurilor mele un corp tânăr și sănătos în care să fie fericite.      30656258_1788353507895017_7848111010320744448_n

       Cel de-al patrulea ingredient mi l-a dezvăluit bunica mea. Ea mi-a spus că trebuie să avem grijă de chipul nostru, să îl păstrăm luminos, zâmbitor și tânăr. Ea m-a învățat să nu mă încrunt ca fruntea mea să nu rămână supărată. Mi-a spus că atunci când mă trezesc, din oglindă trebuie să îmi zâmbească un chip tânăr. Mă învățase ea câteva secrete de-ale ei…masca din suc de struguri, masca din măr, neapărat ionatan. Dar am uitat ingredientele lor, am intrat în graba care ne cuprinde pe toți imediat cum ieșim din casă, am pierdut timpul pe care îl aveam pentru ele. Nu am luat în calcul niciodată operațiile estetice, tocmai pentru că sunt costisitoare și nu întotdeauna rezultatul e cel pe care îl doreai. În schimb, am descoperit cercetători care lucrează de mult timp pentru a oferi ajutor celui de-al patrulea ingredient al nostru. Așa sunt cei de la FARMEC, care au lansat gama de produse Gerovital H3 Hyaluron C. Pentru că ei vor să aibă grijă ca sufletul, mintea și corpul să își poarte zâmbetele pe un ten luminos, curat, tânăr. Eu am ales să las în grija lor elixirul și până acum am reușit. Pot să râd cu gura până la urechi, să mă bucur de viață, sa zâmbesc, să plâng de fericire, fără să am grija că voi avea tenul îmbătrânit de riduri.

      Fiole-cu-Acid-Hialuronic-și-VIT-C-GH3-HyaluronC ,,Esențele tari se țin în sticluțe mici”…așa că și ei aduc tinerețea sub formă de fiole- Fiolele cu Acid Hialuronic și Vitamina C – Gerovital H3 Hyaluron C. Ele stimulează procesul de reînnoire celulară, fiind recomandate pentru tenurile obosite, tenurile care necesită uniformizarea aspectului pielii, tenurile cu riduri fine și de expresie sau tenurile acneice. Gama are creme antirid de zi, de noapte, creme antirid pentru conturul ochilor și buzelor și apă micelară, care să dea încredere zâmbetului tineresc. Folosind un ser bogat în acid hialuronic pudră și lipozomal și vitamina C, produsele au efecte antirid, de umplere a ridurilor, efecte hidratante și de protecție a pielii.

        Azi. Oricare azi, chiar dacă e dimineață, prânz, ori soarele se pregătește să apună, eu ți-am dezvăluit cele patru ingrediente ale elixirului tinereții. Primele trei sunt în grija ta, le găsești în interiorul tău. Pentru cel de-al patrulea există FARMEC și ele sunt disponibile în toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, precum şi din magazinele de brand Gerovital și online, pe farmec.ro

Gama-GH3-HyaluronC

         Articol scris pentru ultima probă a concursului Spring Super Blog 2018.

Reclame

Un gând despre „Elixirul tinereții și FARMECUL lui

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: