Tipuri de oameni de Valentine’s day

tumblr_static_tumblr_static_daohck29xsoc00cooog44gc8c_640

         E o zi specială…pentru cine o face să fie așa. Să vă spun un secret? Omul nu sfințește doar locul…ci și timpul. Sunt zile de sărbătoare pe care unii le transformă în nimic…și zile simple pe care omul potrivit ți le face mult mai fericite.

         Noi nu sărbătorim Valentine’s day. Nici nu avem ceva cu oricine ar sărbători. Azi dormim. Eu după o tură de noapte, el după multe zile obositoare. Azi îl privesc dormind și uit ce zi e…știu doar că sunt fericită.

         Acum, totuși, să zâmbim un pic analizând tipurile de ,,Velăntainși”.

1. Oamenii care sărbătoresc ziua de azi pentru că sunt îndrăgostiți. Pentru că e ziua lor în orice zi, indiferent că ar fi împrumutată de la eschimoși. Se iubesc și azi, se vor iubi și mâine…și s-au tot iubit. Își cumpără cadouri de dragul de a vedea zâmbetul pe chipul celuilalt. Își fac surprize și în alte zile, dar se bucură de asta. Eu sunt îndrăgostită de îndrăgostiți ca voi, așa că iubiți-vă dragilor, cu flori, cu inimioare, dulciuri, un vin bun, cu voi.

2. Oamenii care nu au nicio treabă unul cu altul. Fiecare e singur în doi, dar azi e ziua aia în care pot pune poze cu ,,cadoul de la yuby”. Yubyel care îi mai scapă câte una peste nas când nu a fost cuminte, care îi vorbește urât, dar azi vine cu flori și merită iertat. Yubyea care îl înșeală pe unde apucă, dar azi e frumoasă și e a lui. Pentru ei îmi pare rău.

3. Cuplurile care nu sărbătoresc Valentine’s day pentru că fie sărbătoresc de Dragobete, ori ei sărbătoresc ziua îndrăgostiților în fiecare zi. Sunt puțini obosiți, poate la distanță, poate cu alte griji. Nu se iubesc nici mai mult, nici mai puțin astăzi. Și voi îmi sunteți tare dragi. Aici suntem și noi.

4. ,,Heitării”. Am și subcategorii. ,,Heităreala” asta e foarte complexă, dar o să o descriu așa, cu vedere de ansamblu.

       4.1. Cuplul în care ori ea, ori el, ori amândoi sunt ,,heităriști”. Ei nu sărbătoresc Valentine’s day și îi condamnă pe cei care o fac, de parcă le-ar scădea lor din iubirea aia pe care nici nu o au. De cele mai multe ori, el, ea, amândoi, tânjesc după surprize, după momente în doi, după declarații, dar pentru că ele ,,nu sunt genul celuilalt”, nici lor nu le plac. Genul ,,și-așa mie nu îmi place să primesc flori” și ,,de ce să mă aștepte îmbracată sexy că eu nu suport”. Ei nu sărbătoresc aproape nimic, niciodată, și nu pentru că nu și-ar dori, ci pentru că unul din ei sau poate amândoi sunt nefericiți. De ei îmi pare și mai rău. (Există și oameni cărora chiar nu le place nimic din ce am scris mai sus, dar ei sunt o enigmă).

         4.2. Heitării singuri. Ăștia râd de inimioare, pun poze cu ironie și sarcasm legate de Valentine’s day și orice zi romantică. Totul pe principiul ,,haz de necaz”. ,,Lasa bă că era o cheltuială în plus.”. Mai bine își iau șervețele să-și șteargă supărările că toate sau toți sunt la fel, că fosta relație s-a încheiat. Nu-i nimic, băieți și fete, majoritatea vă veți încadra la punctele 1, 2 și 3 după ce nu o să mai fiți singuri.

5. Oamenii pe care îi așteaptă undeva ceea ce merită. Pe voi nu vă numesc singuri. Voi sunteți jumătăți departe puțin una de cealaltă. La un moment dat vă veți descoperi și promiteți-mi că o să vă înscrieți în categoriile 1 și 3.

           În rest, suntem oameni, ne iubim, ne supărăm, ,,heitărim”, îndrăgim. Eu zic că e bine să fim îndrăgostiți de cineva, de ceva. Zilele sunt altfel, vă garantez…am trecut prin aproape toate categoriile scrise anterior, mai puțin a 2-a.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: