Omul sfințește locul

atmtightly-clasped-hands-in-monochrome-640.jpg__640x360_q85_crop_subsampling-2.jpg

       În ultima perioadă am tot fost în urma timpului. Dacă l-am convinge să participe pentru România la Jocurile Olimpice, avem garantată medalia de aur la orice probă de viteză. Și nu știu cum sunteți voi când timpul v-o ia înainte, dar eu mă enervez. Devin o nervoșică atunci când simt că nu mai ajung să fac tot ce mi-am propus, adorm obosită, mă trezesc uneori și mai obosită. Dar nu-i problemă, eu și nenea timpul suntem prieteni vechi, noi ne certăm, noi ne împăcăm. Mă chinui de când am participat la gala SuperBlog să vă povestesc cum a fost, ce oameni minunați am cunoscut și ce a însemnat pentru mine concursul ale cărui probe m-au stresat și pe mine, v-au stresat și pe voi cu articolele mele timp de vreo 10 săptămâni. Cred că trec articolul în agenda pentru 2018 până la urmă. Am reușit să duc la bun sfârșit o competiție despre care nu știam nimic,  am reușit să ajung și la un orfelinat cu o mașină pliiiiină de cadouri, în campania de care v-am tot scris, și aici le MULȚUMESC DIN TOT SUFLETUL celor care s-au implicat, am schimbat locul de muncă, am călătorit sute de km, am… am…am…am sufletul plin.

       Acum încerc să fac curățenia de sfârșit de an. V-am mai spus de ea. Suflet și minte…ele vreau să între noi nouțe în viitorul an. Sortez cămăruțele, mai scapă inima câte o lacrimă când dă peste imagini vechi întipărite pe interior, închide uși, face mai mult spațiu pentru oameni și lucruri noi. Că tot am ajuns la acest cuvânt vă spun cea mai importantă lecție a mea pe 2017.

     ,, Omul sfințește locul”

     DA!!! Îl sfințește, îl schimbă, colorează, decorează, îl face mai bun, dă farmecul de care are nevoie, liniștea, frumusețea, muzica perfectă sau…din contră, aspectele negative pe care nu vreau să le amintesc.

       În viață chiar contează pe cine ai alături, așa că aveți grijă să fiți înconjurați de oameni buni, frumoși la suflet și să fiți voi înșivă oamenii de care cei dragi să se bucure.

         Oamenii egoiști, falși, răi, lași, mincinoși, mă supără și întristează. Dar îi consider furtuna de care am nevoie ca să apreciez zilele însorite, oamenii frumoși, liniștiți, buni, implicați, sinceri, zâmbitori.

         De aceea pe sfârșit de an, pe lângă sănătate, fericire, petrecere frumoasă, vă urez să aveți un an nou plin de oameni însoriți indiferent de vremea de afară, oameni zâmbitori care să vă facă sufletul să zâmbească!

    Și vă mai doresc să fiți chiar voi oamenii care să sfințească locul în care sunt!

 P.S:  Indiferent de oboseală, timp sau netimp, voi sunteți zâmbetul meu!

       La mulți ani, zâmbitorii mei! ♡

2 gânduri despre „Omul sfințește locul

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un comentariu

Lansează un blog la WordPress.com.

SUS ↑